04 april, 2009

Garnnummer...

Efter en liten diskussion vi hade när vi vandrade runt Symässa i Kista kom jag på att jag hade en länk från den mycket pedagogiska "Hantverk" - så håll till godo! - somliga är ju bra på att förklara, tack för det!
Helene lyckades lära mig hur man gör virkad uppläggning på en liten kort workshop som Sticka! hade. Tack för det också!!

Själv stickar jag just nu på en Draksvans (Dragontail ravelry länk) mycket trevligt sätt att göra av med min gamla lintråd...

3 kommentarer:

The Willow Fairy sa...

Tack för länken till Dragon Tail, nu vet jag precis vad jag ska göra med min kungsfiskare, även om det blir en väldigt kort svans så blir det nog en väldigt snygg hals dekoration med en snygg nål eller liknande.

textil sa...

Vad trevligt av dig! Tack skall du ha! :-)

Tina sa...

Hej Åsa!

Vad kul att Albin kommer hem igen! För seriöst - man kan ju förstå att han tröttnat på Borås.... Starkt att han gjorde ett helt år iallafall, och skönt att han trots allt trivs med utbildningen! Flyttar han hem till er, eller ska han försöka hitta ett boende i Uppsala ? Har fått för mig att det är nästan ännu svårare än i Stockholm...



Vi ska flytta ca 400 m, så det blir marginellt mycket längre än tidigare ;) Lite längre att gå från T-banan, men det betyder också att det blir lugnare på nätterna för oss, som det är nu är det ofta ganska mycket liv utanför sovrummet.



Vore toppenkul om du kom till Stockholm något mer i April! Vi får försöka sammanstråla på något sätt, just nu känns det som att dagarna bara rinner iväg, men det är väl den allmäna "shit - vad har vi gjort" paniken som påverkar kan jag tro :D

(om du undrar varför jag kontaktar dig så här - hotmail låter mig inte maila dig just nu, så jag testar detta. Hoppas det kommer fram!