16 juli, 2014

Vad händer här då?

Sommaren och semestern är här: vi har varit på Gotland en vecka i en underbar stuga vid Herta strand i närheten av När (...:-)...) Det blev också en tur till Gotlands Spinneri och lite kompletterande Töisgarn

fastrar hälsades på och modellsegelflygplan provades.
 
 
Efter hemkomsten vattandes det och fixades i trädgården...städades i förråd och annat som behövts i flera år... ja ni förstår.
 
 
Sen har det broderats, mycket, på en maschma, "ihopsnurrningsbar" lite väska av samiskt ursprung.
efter mycket om och men är den nu klar utifrån ledtrådarna som Evalotta fixade till på vår FB grupp. Den blev bra tillslut.
Här är i alla fall resultatet:

 
I övrigt funderar jag på vad jag ska ha med mig för stickning till Vrigstad i början av augusti. Ser fram emot att träffa er igen Töser! 3 kommentarer:

Iréne JB sa...

En verkligt fin marsma! Önskar så att jag skulle kunnat åka till Vrigstad nu i sommar också. Blir även sugen på en egen marsma, för nu har jag sett många fina på olika bloggar :)

ylva sa...

Men vad fin ! Och sakerna du haft för dig på semestern lät trevligt. Själv har jag bara 2 dagar kvar sen börjar min semester äntligen ... Varit segt att ta sig till jobbet den här sista veckan , kroppen liksom börjar befinna sig i ett semesterläge lite innan...

Pysselfarmor sa...

Vilken underbar marsma jag får se här!!